Хотел / Варна област - к.к.Чайка - Тризвезден хотел за продажба в местност "Ален Мак"!
Търсене по код

Топ имоти
Обзаведена къща под наем в местност "Траката" ! Варна / м-т Траката КЪЩАТА СЕ ОТДАВА ДЪЛГОСРОЧНО! Цена: 900 € Студио за продажба в к.к. Златни пясъци! Варна област / Златни пясъци Комплекс "Berlin Green Park"! На 170 метра от плажната ивица! Цена: 39000 € Обзаведено студио за продажба в сърцето на град Обзор! Бургас област / Обзор На 150 метра от плажа! Цена: 29000 € Двуетажна къща във вилната зона на град Балчик! Добрич област / Балчик С изглед към морето. Цена: 80000 €

Тризвезден хотел за продажба в местност "Ален Мак"!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 300 метраот плажа!

Площ: 890 кв.м.
Тип имот: Хотел БИЗНЕС ИМОТИ

Местоположение
Варна област / к.к.Чайка

Всички Хотел за Варна област
Всички Варна област за к.к.Чайка


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 11967
Цена: 899000 €
цена на кв. м. 1011 €
Допълнителна информация за Тризвезден хотел за продажба в местност "Ален Мак"!

Предлагаме за продажба тризвезден хотел, напълно оборудван, действащ 7-ма година, със сключен контракт за сезон 2015, без никаква необходимост от допълнителни вложения. Намира се в курортен комплекс Чайка на 1200м от к.к. Зл. пясъци, на 300м от морето и 800м от плажния комплекс Кабакум, на 12 км от летището, 13км от центъра на Варна- постоянен автобусен транспорт.

Хотелът е построен през 2006г. с обща разгъната площ 890 кв.м., състои от от 20 стаи. Всяка стая е с изглед към морето, с площ от 24кв.м., самостоятелен сан. възел и балкон-3 кв.м., има двойно и единично легло, климатик, кабелна телевизия, мини бар и стилна мебел от естествено дърво. Всяка баня е с фаянс и теракот със стилни морски елементи.

Хотелът има самостоятелен ресторант с 50 места, с напълно оборудвана кухня. Ресторантът е оборудван с мебел от естествено дърво и оригинален бар сътворен от талантливи народни майстори. Кухнята е оборудвана по всички правила и изисквания с ел. и газови прибори, складови и хладилни помещения, перално, отделно помещение за персонал със сан.възел.

В дворното място с площ от 1000 кв.м. има паркинг, две беседки, открит басейн с шезлонги, легла и чадъри и просторна веранда. Целият двор е ограден с масивна ограда, има охранителна и противопожарна система,слънчеви батерии,  телефонна централа, интернет и асансьор. На всеки етаж има офис, който може да се преоборудва в кухня.

ХОТЕЛЪТ НЯМА ДЪЛГОВЕ И ИПОТЕКИ.Хотелът има установен постоянен персонал и 3000 предварително платени нощувки. Разполага с всички разрешителни и лицензи. Пожелание можем да предоставим отзивите на нашите туристи от последните сезони. Ние сме собственици и с удоволствие ще отговорим на всички въпроси. Цената включва цялото оборудване и мебели и при желание управляващата фирма.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Хотел - Варна област, к.к.Чайка