/ Варна - Възраждане - Нови апартаменти в квартал Възраждане!
Търсене по код


Нови апартаменти в квартал Възраждане!
Зареждане... Моля, изчакайте.
Разсрочено плащане!

Площ: 97 кв.м.
Тип имот: НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Местоположение
Варна / Възраждане

Всички за Варна
Всички Варна за Възраждане


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 11939
Цена: 69000 €
цена на кв. м. 712 €
Допълнителна информация за Нови апартаменти в квартал Възраждане!

Предлагаме ви нови апартаменти в новострояща се жилищна сградa от затворен тип, разположенa в северозападната част на град Варна в кв. Възраждане, заобиколен от красив природен парк в спокойна и уютна атмосфера.. 

Сградата е на 4-ри етажа и се състои от двустайни и тристайни апартаменти с различна площ. Типове апартаменти за продажба:

Двустаен апартамент 65 кв.м.(3 етаж)- коридор, дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалет и панорамна тераса; Цена 41 900 Евро

Тристаен апартамент – 97 кв.м. (4 етаж)- коридор, дневна с кухненски кът, две спални, баня с тоалет и панорамна тераса; Цена 69 000 Евро

В проекта са заложени различни по площи и разпределение апартаменти, отговарящи на европейските стандарти. Преобладаваща част от апартаментите са панорамни с изглед към града и към Варненското езеро. Предлагат се завършени по БДС, на шпакловка и замазка, PVC дограма и МДФ врати. На партерния етаж са разположени търговски обекти.

Срок на завършване: март 2017 г.

 Комплексът е в непосредствената близост до главните булеварди на града, училища и детски градини, хипермаркети, медицински центрове, спортни комплекси, като всичко това осигурява бързата връзка от спокойния комплекс с динамиката на града. Комплексът е едно от най-переспективните и удобни места за живеене в морската столица.Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна, Възраждане