Двустайни апартаменти / Варна - Кайсиева градина - Двустаен апартамент за продажба в район Кайсиева градина!
Търсене по код


Двустаен апартамент за продажба в район Кайсиева градина!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ИЗГОДНА ЦЕНА

Площ: 54 кв.м.
Тип имот: Двустайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Варна / Кайсиева градина

Всички Двустайни апартаменти за Варна
Всички Варна за Кайсиева градина


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 14029
Цена: 29500 €
цена на кв. м. 547 €
Допълнителна информация за Двустаен апартамент за продажба в район Кайсиева градина!

Предлагаме ви нови апартаменти в стилна и модерна сградa, разположена в район Кайсиева градина,  на много комуникативно място, в близост до магазини, детска градина, училище. Местоположението на сградата позволява бърз достъп до центъра на града, както с автомобил, така и градски транспорт.


Типове апартаменти за продажба:

Двустаен апартамент-/№14/- с площ 53.77 кв.м., етаж 2/6 етаж- антре, дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалет и тераса.; Цена 29 500 Евро

Тристаен апартамент/№22/ –с площ от 71 кв.м. (3/6етаж)- антре, дневна с кухненски кът, две спални,  баня с тоалет и тераса; Цена 39 500 Евро

В проекта са заложени различни по площи и разпределение апартаменти, отговарящи на европейските стандарти разпределени на пет жилищни етажа.  Предлагат се завършени по БДС- на шпакловка и замазка с PVC дограма и МДФ врати.

Има възможност за закупуване на паркоместа. Сградата ще бъде изпълнена с висок клас материали и технологии , с модерна и съвременна визия. Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор до получаване на разрешение за ползване на сградата.

СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ: юни 2019 г.

Обектът е в непосредствената близост до главните булеварди на града, училища и детски градини, хипермаркети, медицински центрове, спортни комплекси, като всичко това осигурява бързата връзка от спокойния комплекс с динамиката на града.

Документи към
• price_14029_kaisieva_gradina.jpg
Сподели :
BGtop
Още предложения за Двустайни апартаменти - Варна, Кайсиева градина