Многостайни апартаменти / Варна - Бриз - Нови, качествени апартаменти в квартал Бриз!!
Търсене по код


Нови, качествени апартаменти в квартал Бриз!!
Зареждане... Моля, изчакайте.
БОНУС КЛИМАТИЦИ! МОРСКА ПАНОРАМА!!! ВИСОКО КАЧЕСТВО!!!

Площ: 124 кв.м.
Тип имот: Многостайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Варна / Бриз

Всички Многостайни апартаменти за Варна
Всички Варна за Бриз


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 14031
Цена: 125000 €
цена на кв. м. 1009 €
Допълнителна информация за Нови, качествени апартаменти в квартал Бриз!!

Предлагаме ви нови апартаменти в стилна и модерна сградa, с много добра локация в един от предпочитаните райони на Варна- Бриз. В близост са автобусни спирки, търговски център 'ПИКАДИЛИ ПАРК' и Морската градина.

Типове апартаменти за продажба:

Тристаен апартамент/№15/ –с площ от 100 кв.м. (5/6 етаж)- антре, дневна с кухненски кът, две спални,  баня с тоалет и тераса; Цена 104 000 Евро

Четиристаен апартамент/№16/ –с площ от 124 кв.м. (5/6 етаж)- антре, дневна с кухненски кът,  три спални,  баня с тоалет и тераса; Цена 125 000 Евро

В проекта са заложени различни по площи и разпределение апартаменти, отговарящи на европейските стандарти разпределени на пет жилищни етажа.  Предлагат се завършени по БДС- на шпакловка и замазка с PVC дограма и МДФ врати.  БОНУС КЛИМАТИЦИ!

Има възможност за закупуване на паркоместа с цена 5900 евро.. Сградата ще бъде изпълнена с висок клас материали и технологии , с модерна и съвременна визия. Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор до получаване на разрешение за ползване на сградата.

СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ: март 2019 г.

Обектът е в непосредствената близост до главните булеварди на града, училища и детски градини, хипермаркети, медицински центрове, спортни комплекси, като всичко това осигурява бързата връзка от спокойния комплекс с динамиката на града.

Документи към
• ._16.pdf
Сподели :
BGtop
Още предложения за Многостайни апартаменти - Варна, Бриз