Урегулирани /УПИ/ / Варна област - м-т Кабакум - Урегулиран парцел за жилищно строителство!
Търсене по код

Топ имоти
Нови, качествени апартаменти в район Чайка! Варна / Чайка ТОП ЛОКАЦИЯ! МОРСКА ПАНОРАМА! МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА! Цена: 78900 € Четиристаен апартамент в нов комплекс в квартал Бриз! Варна / Бриз ТОП ЛОКАЦИЯ!!! ВИСОКО КАЧЕСТВО !!!! ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!!! Цена: 116000 € Двуетажна къща за продажба, разположена в местност Траката! Варна / м-т Траката Напълно обзаведена! Цена: 80000 € Двустаен апартамент в курортен град Обзор! Бургас област / Обзор На 50 метра от морския бряг! Цена: 55000 €

Урегулиран парцел за жилищно строителство!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 50 метра от плажната ивица.

Площ: 500 кв.м.
Тип имот: Урегулирани /УПИ/ ПАРЦЕЛИ

Местоположение
Варна област / м-т Кабакум

Всички Урегулирани /УПИ/ за Варна област
Всички Варна област за м-т Кабакум


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 14292
Цена: 115000 €
цена на кв. м. 230 €
Допълнителна информация за Урегулиран парцел за жилищно строителство!

Предлагаме Ви урегулиран парцел за жилищно строителство в един атрактивен район на Варна - местност Кабакум.,  в който може да се наслаждавате на тишината и спокойствието, в близост до Варненския свободен университет, който създава условия за печеливши инвестиции.

Парцелът е с площ от 500 кв.м., намира се само на 50 метра от плаж Кабакум, с всички комуникации, асфалтов достъп и невероятна морска панорама .

Парцелът има следните показатели за района: Кинт-1; Плътност-30%; Височина - 10 метра

За района: В непосредствена близост се намира ВСУ, в който понастоящем се обучават 24 000 студенти. Съчетанието на хубавата панорама, чистият въздух и спокойствието, както и близостта до курортите "Златни пясъци", "Ривиера", "Слънчев ден" и "Св. Св. Константин и Елена" обуславят изключителната инвестиционна атрактивност на парцела. Комуникативното му местоположение и лесният достъп позволяват само за 10 минути да се достигне до центъра на Варна.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Урегулирани /УПИ/ - Варна област, м-т Кабакум