Тристайни апартаменти / град Варна - Чайка - ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ!
Търсене по код

Топ имоти
Урегулиран парцел за продажба в м-т Прибой, гр.Варна! град Варна / м-т Прибой На 900 метра от морския бряг! Цена: 70000 € Двустаен апартамент за продажба в местност Ален Мак! Варна област / м-т Ален Мак Морска панорама! На 1 км от морския бряг! Цена: 77000 € ✔️ЕКСКЛУЗИВНО! Урегулиран парцел в квартал Галата, район Аспарухово! град Варна / Галата ✔️МОРСКА ПАНОРАМА! На 600 метра от плажа! Цена: 128000 € ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ! град Варна / Чайка ТОП ЛОКАЦИЯ! На метри от Морската градина! Цена: 141600 €

ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На метри от Морската градина!ТОП ЛОКАЦИЯ!

Площ: 106 кв.м.
Тип имот: Тристайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
град Варна / Чайка

Всички Тристайни апартаменти за град Варна
Всички град Варна за Чайка


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 16144
Цена: 184800 €
цена на кв. м. 1744 €
Допълнителна информация за ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ!

Стефанов инвест Ви предлага възможността да закупите имот в нов стартиращ луксозен проект в един от най-предпочитаните квартали на град Варна -кв.Чайка, на 3 минути пешеходно разстояние от Морската градина и Делфинариума. Тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите.

Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, офиси, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Видове жилищните обекти за продажба:

"    Двустайни - 77 бр. със ЗП от 47 кв. м до 60 кв. м
"    Тристайни - 93 бр. със ЗП от 73 кв. м до 95 кв. м
"    Четиристайни - 3 бр. със ЗП от 124 кв. м

За продажба цени от:
Двустаен апартамент- етаж 1 -площ 72,69 кв.м.. - антре, дневен тракт с кухня, спалня,баня с тоалет, килер, тераса.-цена 141 600 евро.

Тристаен апартамент- етаж 3 -106 кв.м. - антре, дневен тракт с кухня, две спални, два сан. възела, килер и тераса- цената е 184 800 Евро.

Обектите са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Освен функционалните разпределения, голямо предимство е изложението. за разлика от сградите в близост, обектът е ситуиран така, че всички апартаменти са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама.

Сградата е седемнадесететажна. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. От по-високите етажи се разкрива уникална морска панорама и обширна красива градска гледка.

Сградата е в етап на строителство.. Очакван Акт 16- в края на 2026 г.

Фасадата е окачена, вентилируема, облицована с естествен камък - травертин, зелен мрамор и сив гранит. Добре обмисленото местоположение и внушителната визия на сградата ще я открои на фона на всички останали, като емблема на квартала.

Сподели :
BGtop