Къщи и вили / Варна област - село Приселци - Двуетажна къща и къща за гости в Приселци!
Търсене по код


Двуетажна къща и къща за гости в Приселци!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 3 километра от морския бряг.

Площ: 144 кв.м.
Тип имот: Къщи и вили КЪЩИ

Местоположение
Варна област / село Приселци

Всички Къщи и вили за Варна област
Всички Варна област за село Приселци


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 4705
Цена: 169000 €
цена на кв. м. 1174 €
Допълнителна информация за Двуетажна къща и къща за гости в Приселци!

Предлагаме на Вашето внимание атрактивна обзаведена двуетажна къща с РЗП от 144 кв.м с камина, обзаведена едноетажна къща за гости (60кв.м) с барбекю и озеленен двор (744 кв.м) с гараж.

Имотът се намира в добре устроеното село за живеене Приселци, само на 6 км от морския бряг и на 15 км от град Варна.
 
Главната къща е двуетажна + подземен етаж:
 • Подземният етаж се състои от изба (3.8 х 2.5 кв.м) и котелно помещение (3.8 х 1.6 кв.м). В избата има стелажи за вино, шкафове и фризер тип ракла.
 • Първият етаж включва: остъклена веранда (2 х 2.8 кв.м); антре(2 х 1.6 кв.м); баня с душ+WC (2.2 х 1 кв.м); стълби до подземния етаж; L-образна просторна всекидневна, която включва самостоятелно обособена кухненска част (3.5 х 2.5 кв.м), трапезария (3.5 х 2.5 кв.м) и издигнат кът за отдих (4.5 х 4.2 кв.м) и стълбище, водещо кум втория етаж. Кухнята е оборудвана с готварска печка, електрически/газов котлон с газова бутилка, хладилник/фризер, миялна машина; подът е с теракота; има два прозореца и врата към задния двор на къщата и покрита веранда. Трапезарията е обзаведена с висок стъклен шкаф, дървена маса и 8 стола. Издигнатият кът за отдих разполага с камина на дърва, прозорци към страни и към предната част на имота, врата към покритата веранда (обзаведена е с пластмасова маса и 4 стола), кожено канапе, 2 кожени фотьойла и кожена таборетка и телевизор с поставка. Подът е дървен, покрит с килим. Тук се намират и стълбите, водещи към втория етаж.
 
• Вторият етаж се състои от три спални, коридор и оборудвана баня. Спалня 1 (3.2 х 3.4м) има прозорец към задния довр и е обзаведена с голямо легло (1,5 м), 2 нощни шкафчета, тоалетка с огледало, гардероб и ракла. Спалня 2 (3.2 х 3.2 м) е обзаведена с обзаведена с голямо легло (1.5 м), 2 нощни шкафчета, гардероб и ракла. Има прозорец към задния двор и врата към балкона. Спалня 3 (3.2 х 2.8 м) разполага с прозорец към задния двор и врата към балкона, има извод за телефон. Обзаведена е с легла и вградена секция. Банята (3.1 х 1.3 м) е оборудвана с вана, душ, WC, мивка и прозорче към предната част на имота.
 
Къщата за гости е едноетажна. Намира се в задния двор на имота. Тя се състои от спалня (4.8 х 3.8 м) със собствена баня с душ, мивка + WC, дневна с кухненска част (4.8 х 3.8 м), покрита барбекю зона с бяла пластмасова маса и 6 стола. Спалнята е обзаведена с голямо легло (1.5 м), гардероб, ракла и маса.
 
Освен това имотът разполага с гараж (6.5 х 4 м), в който се съхранява електрическата косачка. Има и подземен резервоар с помпа.
 
Двете къщи се продават напълно обзаведени. Освен това към всички прозорци и задната врата има капаци, прозорците са с венециански щори.
 
Дворът пред къщата е с каменни плочки. Задният двор е озеленен с цветни лехички с обособена площ за засаждане на зеленчуци/плодове. Освен това  има издигната веранда с навес от лозова асма, намираща се между двете къщи. Тя е оборудвана с пластмасова маса с 4 стола.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Къщи и вили - Варна област, село Приселци