/ Бургас област - Обзор - Aпартаменти в комплекс в град Обзор!
Търсене по код

Топ имоти
Курортни апартаменти в град Обзор! Бургас област / Обзор На 300 метра от плажната ивица! Цена: 66900 € Дизайнерски обзаведен апартамент в квартал "Чайка"! Варна / Чайка ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛУКС!!! TОП ЛОКАЦИЯ !!! МОРСКА ПАНОРАМА!!! Цена: 249000 € Нови, качествени апартаменти в район Чайка! Варна / Чайка ТОП ЛОКАЦИЯ! МОРСКА ПАНОРАМА! МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА! Цена: 78900 € Апартаменти в бутиков комплекс в район Долна Трака! Варна / м-т Траката МОРСКА ПАНОРАМА!!! ВИСОКО КАЧЕСТВО!!! ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!!! Цена: 80000 €

Aпартаменти в комплекс в град Обзор!
Зареждане... Моля, изчакайте.
на 10 минути пеша от морето.

Площ: 63 кв.м.
Тип имот: ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ

Местоположение
Бургас област / Обзор

Всички за Бургас област
Всички Бургас област за Обзор


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 5541
Цена: 39990 €
цена на кв. м. 635 €
Допълнителна информация за Aпартаменти в комплекс в град Обзор!

Комплекс с ваканционни апартаменти в град Обзор, на 50 км южно от Варна. Комплексът се намира върху терен с площ 12 декара, на 10 минути пеша от морето. Комплексът  предлага спокойствието и уюта на типичната лятна къща, потънала в зеленина от чийто тераси се открива панорамна гледка към Черно море. Двете сгради следват естествения релеф на терена и са разположени стъпаловидно. Между тях се образува просторен вътрешен парк, в който има басейн, водно огледало и кътове за отдих.

Архитектурата е в стила на крайморската къща с арки и колонади, които оформят красиви дълги галерии, даващи името на комплекса. Раздвижените планове на фасадата са изпълнени с естествени материали и апликирани с дървени сенници и парапети от ковано желязо, които създават неповторимо ваканционно настроение.

Апартаментите са от 60 до 122 кв.м с една или две спални, дневна с кухненски бокс, сервизни помещения, тераси или индивидуални дворчета за партерните жилища. Всички апартаменти се предлагат в завършен вид - боядисани стени и тавани, подова настилка от теракот и паркет, оборудвани бани и локална климатизация. Предвиден e външен паркинг.

В комплекса има няколко малки магазинчета и ресторант с просторна панорамна тераса на покрива - чудесно място за посрещане на изгрева, за романтична вечеря на свещи или просто за почивка на морския бриз.
Комплекса е от затворен тип с контролиран достъп, денонощна охрана и осигурени постоянна поддръжка и сграден мениджмънт.

Сподели :
BGtop
Още предложения за - Бургас област, Обзор